Smešni natpisi na toaletima
PULS GRADA · dizajn

Kako biste znali u koji da uđete da na vratima svakoga od njih ne piše kome je namenjen?

Dobro, znamo da ponekad varate i ulazite u onaj u kojem nema gužve, ali u tome niste jedini i reklo bi se da je to obično i sasvim prihvaćen vid ponašanja.

Danas bismo mogli da kažemo da je pojava toaleta zaista važan izum čovečanstva, iako se čak ni mala zahvalnost za tako nešto ne pokazuje.

Međutim, oni koji rade na polju dizajna uvek imaju zabavna rešenja kojima mogu da ostave karakterističan pečat i da učine da nikada ne zaboravite da ste u takvom toaletu bili. A kako to rade?

Dobrim idejama, pre svega…

Thomas Crapper je ime zvaničnog kuma modernog toaleta, i bio bi srećan da zna koliko su neki ljudi uložili truda kako bi napravili svoje toalete. Mi pre svega računamo na one u javnim prostorima, od bioskopa do kafića, jer složićete se, tamo jedino i ima smisla lepiti oznake kome su namenjeni. U privatnosti sopstvenog doma, tuđa wc šolja je i tuđa briga.

Ali, od običnih kreacija kojima se obeležavaju muški i ženski toalet, napraviti ovako duhovite i slikovite oznake koje gađaju tačno u suštinu, verovatno je zahtevalo i nekakvo razmišljanje. Pogledajte fotografije u našoj galeriji, i recite – zar vam ne dođe da napravite i na sopstvenom toaletu neku oznaku imitirajući ove prikupljene s raznih krajeva sveta…

Zabavne i neobične oznake za javne toaleteOtvori galeriju
Izložba pasa Izložba pasa: Sređivanje pred izlazak na pistu Cristiano Ronaldo je otišao na čaj - ali to je bia loša ideja Cristiano Ronaldo je otišao na čaj – ali to je bila loša ideja Misterije sveta Za ljubitelje teorija zavere: Osam još uvek nerešenih misterija Lizalice i cveće Kako se slažu cvetići i slatkiši · · ·