naslovna
PULS GRADA · dizajn

Ukoliko ste ljubitelj ručnih satova, možda ste čuli za švajcarski luksuzni brend Ulysse Nardin, ali garantujemo da ovakve ručne satove niste imali. Ova kompanija se udružila sa Milom Manarom za jedinstvenu seriju od 10 erotskih satova.

Fanovi stripa prepoznaće ime Mila Manare i upitati se kakve on veze ima sa ručnim satovima. Kompanija Ulysse Nardin preuzela je njegove ilustracije podvodnog erotskog susreta između jedne prelepe žene i sirene i pretvorila ih u ručne satove. Manara je ispričao priču u kojoj se sirena Ulisa i žena Nadia sreću pod talasima, dok ih pogledom prati ajkula, i potom pronalaze ljubav.

Iz ove kompanije smatrali su da ove ilustracije deluju bezvremenski i večno, pa su zato dobar izbor za njihove proizvode. Takođe, sam Manara je rekao da u erotskom postoji nešto večno, što postoji u sopstvenom vremenskom prostoru. Iako postoji priča koja spaja deset slika, one mogu da postoje kao nezavisne celine i da predstavljaju odjeke grčkog klasicizma i renesanse.

Pitanje je da li će se baš svima svideti ovakva ideja, ali svakako predstavlja nešto novo i drugačije. Mora se napomenuti da su za kopiranje slika na tako maloj površini korišćene četkice debljine jedne trepavice i da ukupno postoji samo 200 primeraka satova. Kupovinom bilo kog od njih dobija se i odštampano Manarino delo, sa potpisom samog umetnika. U našoj galeriji možete videti kako izgledaju te slike i satovi, preporučuje se samo punoletnim osobama.

Kad se spoje erotske ilustracije i satoviOtvori galeriju
naslovna Ovaj dizajner je napravio logoe za svakodnevne reči Elephant-Family-DIY-Paperlamps Poželećete da imate ovakve lampe naslovna Svi dizajneri će shvatiti ove fore collage Božićni ukrasi za rokere · · · ·