collage
PULS GRADA · gastro

Aranžiranje hrane jednako je važno kao i njen ukus. Svako jelo deluje daleko primamljivije kada je dekorisano i posluženo na neobičan način. Ovaj aspekt posebno je važan kada pričamo o deci koja često neće da jedu zdravu hranu. No, uz trikove koji slede, više nećete imati tih problema.

U pitanju je blog pod nazivom Sandwich Monsters koji uređuje i vodi Kasia Haupt, dekoraterka hrane. Ona stvara neverovatne sendviče od zdravih sastojaka koje najčešće konzumiramo za ručak. U želji da povrće i druge kvalitetne namirnice učini privlačnijim deci, ona od hrane pravi zanimljive oblike koje slaže u zanimljive forme kao što su čudovišta i druga, deci interesantna, stvorenja. U galeriji pogledajte kako izgledaju ovi neobični sendviči i pronađite inspiraciju za naredni obrok svojih mališana.

Sendviči kakve još niste videli...Otvori galeriju

extra_large-1536752780-cover-image Evo zašto većina ljudi voli da jede meso cover www.pepper.ph Od amatera do profesionalca: 5 saveta koji će vam olakšati kuvanje Zakuska sa Zlatiborac dimljenom pečenicom Majstorski narezano – 2 sendviča koja morate probati cover www.cinematicpaintings.com La dolce vita: Nezaboravni slatkiši iz filmova (II deo) · · ·