Praznični ukrasi
PULS GRADA · aktuelno

Decembar je mesec u kojem se, naučno je dokazano, više kupuje nego inače. Kraj godine daje nam osećaj da je uz slavlje potrebno opustiti se dodatno, pa novac klizi, a izazovi „vrebaju“ iz svakog izloga.

Ipak, ma koliko se vi borili protiv potrošačke groznice, neke su stvari značajnije od drugih. Trebalo bi biti pametan prilikom planiranja i odlučivanja, a potom i prilikom kupovine.

Zato je tu naša topla preporuka čemu da obavezno kažete „da“.

Svaki stručnjak u svojoj oblasti reći će vam da je planiranje pola posla. Isto pravilo važi i za kupovinu novogodišnjih ukrasa i svega onoga što bi trebalo ili što biste želeli da se nađe u vašem domu dok traju novogodišnji i božićni praznici. Ključno pravilo glasi: Ne brzajte!

Najpre otvorite sve one kutije u kojima se nalaze stari ukrasi, možda veštačka jelka, lampioni i druge svetiljke. Uz sebe obavezno imajte papir i olovku i beležite. Ono što je dotrajalo obavezno bacite. Nema tog feng šui gurua koji će vam reći da zadržite napukle ili polomljene stvari. Sve polomljeno ili ono što ne radi mora da se baci!

Uz to, obavezno proverite kakvi su vaši planovi u toku praznika. Ako ćete na put, dom ne mora biti okićen do besvesti, jer u njemu nećete boraviti dok traje slavlje. Ali, ako vas očekuje poseta dragih ljudi, svečani ručak, večera ili žurka, sve će vam ovo, a možda i još ponešto stvarno biti potrebno!

Ukrasi za jelku jednakih oblika i veličinaOtvori galeriju
Regionalna dečija filharmonija Svratite na nastup Regionalne dečje filharmonije Dijamant i Ljubav Projekat “Mladi poslastičar“ počinje u stručnim školama u Srbiji Miloš Stefanović, Nikola Sarić i Boško Prinčevac najbolje plasirani barmeni OLD FASHION CLUB MASTERS: Nikola Šarić odlazi na usavršavanje METRO Akcelerator Investicija od 120.000 evra za pokretače inovacija · · · · · ·