naslovna
U VAZDUHU · retrovizor

Naš svet se menja nezaustavljivom brzinom iz dana u dan i to je danas mnogo očiglednije nego što je bilo pre samo nekoliko decenija. Na svu sreću, tehnologija nam je uvek na raspolaganju da se malo vratimo u prošlost i prisetimo kako je bilo nekad.

Možda prave fotografije danas nisu toliko popularne u odnosu na digitalne, ali i jedne i druge imaju veliki značaj za nas. One su čuvari vremena i određenih trenutaka koji tako ostaju zauvek zabeleženi. Na njima se mogu videti i koliko su se određena mesta promenila, a baš tome je posvećen sajt Re.Photos na kome se nalazi više od 750 ovakvih poređenja. Izdvojili smo neke od njih za vas, uživajte!

Nekad i sadOtvori galeriju
naslovna Ova zanimanja danas više ne postoje naslovna Kako su bojanke za odrasle izgledale pre više od pola veka Naslovna fotografija - (deltanews.eu, thewalrus.ca) Sigmund Frojd i pismo zabrinutoj majci: Nekoliko pogleda na homoseksualnost Naslovna fotografija - Dr Jovana Stojković (foto vakcinainfo.org) Kad psihijatar postane iracionalan: Dr Jovana Stojković i sulude priče · · · · · ·