page-vizit-karte
PULS GRADA · dizajn

Sigurni smo da ste kao i mi tokom godina dobili veliki broj vizit karata uobičajenog i dosadnog dizajna od raznih ljudi sa kojima ste se susretali. Mnoge od njih su verovatno već završile u kanti za smeće, ili su skrajnute na dnu fioke tako da ih nikada ne gledate. U slučaju sledećih vizit karti kreativnog dizajna, to se sigurno ne bi dogodilo.

Naime, one ne samo da pružaju informacije o kompanijama ili pojedincima koji se reklamiraju na ovaj način, već sadrže i detalje koje ih čine jedinstvenim u odnosu na ostale, a mnoge od njih osim informacija nude i neke poklone, kao na primer vizit karta zubara uz koju se dobija konac za zube ili vizit karta kuvara napravljena od prave lazanje.

Naša galerija je puna fotografija ovih i mnogih drugih vizit karata koje će vas sigurno impresionirati svojim kreativnim dizajnom.

Vizit karta dermatologaOtvori galeriju
dizajn-kupatila Dizajn toaleta koji nas je propisno nasmejao cover Najlepše krune i tijare na svetu page-cover-sovjetski-posteri Bezbednost pre svega: Sovjetski posteri koji su visili na zidovima fabrika famous-logo-evolution-history-old-new-34-574709ad67e28__700-cover Logotipi poznatih brendova: Nekad i sad · ·