drew-barrymore-leaves-her-wildflower-book-signing-at-club-news-photo-501590554-1535575593
U VAZDUHU · pop trash

Mnoge poznate ličnosti koje su priznale da su gej ili biseksualne su o učinile uz veliku pompu i u pratnji mnogobrojnih kamera. Ima i onih koji su to spomenuli usput u nekom intervjuu, jer to smatraju ličnim izborom a ne dodatnim načinom za sticanje popularnosti.

Iako ima onih koji su shvatili da svet nije samo crno-beo već da postoji i gomila nijansi između ove dve, i dalje dolazi do nerazumevanja kada se javno debatuje na neku od ovih tema. Jedna od njih je svakako seksualnost, a naročito kada su u pitanju poznate osobe, odnosno one kojima se u današnje vreme posvećuje posebna medijska pažnja. Mnoge od njih su odavno naučile kako da se postave prema intimnim i često neugodnim pitanjima, neke su sklone da provociraju i pre nego što ih mediji uzmu na nišan ali na posletku svi stignu do istoga – otvorene priče o seksualnosti. Možda niste znali kakve su orijentacije sledeće slavne ličnosti, dakle, njih privlače oba pola!

Kristen StjuartOtvori galeriju
page-cover-poznati Poznati uživaju da krše ustaljena pravila oblačenja shaft-2086978_1280 Da li biste proveli 30 sati u kovčegu zbog novca? page-cover Poznate ličnosti u ne baš glamuroznom izdanju page-domishljatost Ljudska domišljatost nema granica · ·