Polimark haljine
PULS GRADA · dizajn

U okviru manifestacije “Zakopčaj me seloptejpom”, koja se održava u beogradskom tržnom centru Delta City, od 14. do 26. novembra , Polimark je predstavio svoje modele haljina za ovu sezonu, sačinjene od ambalažnih materijala.

Za dame koje vole da uživaju u bojama i obilju ukusa, Polimark predstavlja kreaciju Polimark. Boje dobrog ukusa!, talentovane dizajnerke Stanislave Sinđelić. Haljina je skrojena da zadivi i uvek je spremna na melodičan, žustar i energičan ples! Napravljena je od ambalaže koja štiti nadaleko poznate Polimark proizvode – kečap, majonez i senf, čuva njihov kvalitet i doprinosi diferencijaciji ovih proizvoda na polici. U isto vreme oni haljinu čine neodoljivom za sve dame koje uživaju u svakom segmentu svog života.

Za one dame koje neguju dobre navike Polimark je predstavio i kreaciju Polimark. Moja dobra navika! uvaženog dizajnera Milana Zejaka. Ona najbolje pristaje iskrenim ljubiteljkama jutarnjeg treninga i ističe sve najfinije osobine kreativne domaćice koje znaju da dodaju kap magije u ukuse u kojima uživaju. Haljina je izrađena od višeslojne kartonske ambalaže, poznatije kao Tetra Pak ambalaža, koja štiti Polimark napitke od soje Classic i Vanilla, Polimark šlag krem i krem za kuvanje i čuva njihov kvalitet.

Sa haljinama od ambalažnog materijala, Polimark se na kreativan način priključio projektu edukacije i informisanja kupaca, korisnika i konzumenata o važnosti i funkcijama ambalaže i njenoj reciklaži u svakom domaćinstvu.

vizitke Najbolje vizitkarte na svetu izumi Savršeni primeri urbanog dizajna Gorki cover Gorko-slatki svet: Umetnost na boci Ikea proizvodi 12 najpopularnijih Ikea proizvoda na svetu · · ·