10-11-hbz-red-header-final-1507910822GLGL-1000x499
PULS GRADA · moda

Već smo nekoliko puta do sada pominjali kako će se ove jeseni ali i zime nositi crvena boja. Moguće je da je ili ne volite previše, ili naše sugestije niste sasvim jasno razumeli. Kada smo pisali „nositi“ mislili smo od glave do pete! A šminka? Isto tako!

Dakle, ove jeseni će vam trebati mnogo crvene, a nijanse sami birajte, već prema boji tena. Ne zaboravite da plavušama bolje stoje one sa plavo-ljubičastim podtenom crvene, dok crnkama odgovaraju baš sve. Samo će riđe morati da se pomuče oko svoje nijanse kako ne bi izgledale vulgarno…

našoj galeriji imaćete priliku da vidite savršene crveno-crvene kombinacije, zapravo čitave jesenje autfite koji uključuju i kožne rukavice i šešire.

Ne treba zaboraviti da je svaka žena lepa ako je negovana a za tako nešto vam je potrebna više rutina i navika nego novac. Briga o sebi je ključna i za dobro samopouzdanje, a to znači da je vreme da proverite kakvi vam to komadi garderobe nedostaju, da sebi pribavite dobar crveni karmin, a možda i famozni šešir. Neka promene krenu od detalja, ali neka pozitivno utiču na vas kao kompletnu ličnost.

Crvena groznica je počela!Otvori galeriju
pagecoverjakne Najbolje jakne za jesenje dane cover 5 odevnih kombinacija koje bi trebalo izbegavati pagecover Margot Robbie: Modna evolucija holivudske lepotice Beosport BEOSPORT: Denim Lovers · · · ·