naslovna
fotografija

Artur Mebijus je višestruko nagrađivani fotograf koji se u svojim radovima fokusira na komičnu stranu svega. Kroz jednu fotografiju on pravi kontekst za celu priču i već se može zamisliti urnebesni rasplet takve jedne zamišljene a komične situacije.

Postoje razni načini za privlačenje pažnje ljudima u marketinškim kampanjama. Jedan od njih je pravljenje komičnih situacija na promotivnim fotografijama, jer će to definitivno ostati u sećanju onima koji se sa njima susretnu. Za takve kampanje zadužen je Artur Mebijus, koji je radio za razne agencije i do sada osvojio nekoliko stručnih nagrada. Pored kampanja i privatno se bavi ovakvim projektima, a svaki od njih cilja na smeh publike, što možete videti u narednoj galeriji.

Smešne fotografije sa dubljim značenjemOtvori galeriju

Віктор nature Huawei Next Image pobedničke fotografije rekordi naslovna Novi rekordi iz nove Ginisove knjige 1970s-themed_style_engagement_photoshoot11 Fotografije sa nesvakidašnje veridbe koje ćete voleti napusteno naslovna Napuštene stvari dokazuju svoju romantičnost · · · ·