naslovna
fotografija

Slike prirode i životinja često znaju da oduševe svojom autentičnošću i sirovošću koju prikazuju. To posebno važi za neka okruženja koja inače nisu toliko dostupna ljudima, poput podvodnog sveta.

Okončan je i ovogodišnji konkurs za najbolju podvodnu okeansku fotografiju, na koji su pristigle hiljade fotografija iz čak 70 zemalja sveta. Žiri je imao nezavidan posao da izabere one najbolje, a može se reći da se ne zna koja od pobedničkih fotografija ostavlja jači utisak. Ovo je jedan od najvrednijih konkursa po iznosu novčanih nagrada, na koji se svake godine prijavi ogroman broj učesnika. Pogledajte neke od zadivljujućih fotografija u narednoj galeriji.

Magični podvodni svetOtvori galeriju
naslovna Kako je to probuditi se u zaleđenom gradu? Naslovna fotografija - Untitled (cowboy) by Richard Prince 10 najskupljih fotografija na svetu Naslovna fotografija - Fotografija 13. pokušaj probijanja blokade u pojasu Gaze pored slike Sloboda vodi narod Ežena Delakroa (foto twitter.com) 10 kultnih fotografija i priča koje se kriju iza njih naslovna Ovo su najpopularniji Instagram postovi australijskog turizma · · ·