30
U VAZDUHU · urban flash

Ako posmatramo stvari ovako, još je samo tri godine do 2020. A to znači da već dve decenije živimo u 21. veku. Da, vreme veoma brzo prolazi. Koliko god bilo čudno, za nekoliko decenija će nas unuci pitati ko su bili Kardašijanovi i šta znači Netflix ili chill.

A pošto svi volimo da sumiramo stvari i da vidimo kada je šta nastalo i koliko šta ima godina, možemo da se osvrnemo na sada već davnu 1987. godinu i da vidimo šta nam je ona donela. Da, od 1987. godine je prošlo 30 godina. Možda se ne čini tako jer je vreme proletelo, ali brojke ne lažu. Mnogi hitovi će ove godine postati tridesetogodišnjaci, mnogi filmovi, jedna animirana serija koju svi volimo, pojedine poznate ličnosti koje i dalje nekako smatramo klincima… Vreme je nemilosrdno prema svima.

Prozak, odobren u decembru 1987. godineOtvori galeriju

Mnoge stvari koje su sastavni deo naše kulture, mnoge stvari na kojima smo odrastali će ove godine postati tridesetogodišnjaci. A koje su to pesme i hitovi koje slave ove godine veliku okruglu brojku?

U2With Or Without You

Kao da je juče napisana. A zapravo će ove godine ući u četvrtu deceniju postojanja.

Dirty Dancing

Jedan od najvoljenijih filmova svih vremena i jedan od onih koji je za sva vremena. A kao da je juče bilo kada su svi skidali pokrete iz ovog filma.

Whitney HoustonI Wanna Dance With Somebody

E pa, srećan trideseti rođendan pesmo. Jasno je da si ti za sva vremena.

Rick Astley - Never Gonna Give You Up

Estetika osamdesetih živi u ovoj pesmi, ali je ova stvar nadživela osamdesete.

Michael JacksonThe Way You Make Me Feel

Ne bismo mogli da zamislimo muziku danas bez one koju je stvarao kralj popa. I njegove će pesme živeti večno. A ova će bogme, u 2017. proslaviti i lep jubilej!

prijatelji Piće u baru sa prijateljima je dobro za vas škola Šta se sve žvrlja po školskim knjigama? slogani Kada bi slogani bili iskreni… Retour chez ma Mere Bumerang generacija: Neželjeni povratak u roditeljsko gnezdo · ·