pjimage (35)
U VAZDUHU · flešbek

On važi za jednog od najzgodnijih glumaca današnjice. Zagonetnog pogleda i šarmantnog osmeha, i dalje mami uzdahe dama širom sveta. Stoga verujemo da ćete uživati u njegovim fotografijama iz mladosti koje slede u nastavku.

Iako se lice ovog holivudskog srcelomca nije mnogo promenilo od ’80-ih godina prošlog veka kada je započeo svoju karijeru, njegova frizura definitivno jeste… Od duge, talasaste, preko poluduge, valovite, pa sve do kratke kose i vrlo uglađenog izgleda. Paralelno sa promenom frizure, Kluni je prošao i kroz brojne stilske promene. Danas smo navikli da ga viđamo u krojenim odelima, ali krajem ’80-ih i početkom ’90-ih, oblačio se potpuno drugačije.

Šestog maja Kluni je proslavio 58. rođendan, pa ćemo se tim povodom danas osvrnuti na neke od njegovih neprocenljivih vintidž fotografija. Pogledajte našu galeriju, pa sami procenite koliko se ovaj dasa vremenom promenio.

1985.Otvori galeriju
vxibglep Kako je stvarno nastao barut? pjimage (29) Gde su danas supermodeli ’90-ih? pjimage (27) Najlepše italijanske glumice svih vremena pjimage (8) Ove slike će vas sigurno vratiti u detinjstvo · ·