naslovna
U VAZDUHU · pop trash

Poznate ličnosti su često u žiži javnosti i nekako smo navikli da pratimo svaki njihov korak i da znamo sve o njihovim životima. Kada nismo upućeni u to, osećamo se kao da nešto propuštamo i zato nas svaka informacija o njima intrigira.

Na poznatim ličnostima najčešće gledamo frizure i način oblačenja, jer oni ipak moraju da paze na svoj imidž pred okom kamere i na društvenim mrežama. Često se poredimo sa njima i oni nas inspirišu da nabavimo novi komad odeće ili nekako promenimo svoje navike. To takođe može biti tačno i za promenu kilaže, jer oni moraju održavati liniju kako bi ušli u sve te prelepe krpice. Bez obzira na to da li je u pitanju gubitak kilograma, velika promena zarad uloge ili situacija nakon porođaja, ovo su oni koji su obelodanili svoju kilažu.

Sestre KardašijanOtvori galeriju

page-cover-poznati Kako se stvarno zovu najveće zvezde? naslovna Najgore fotografije poznatih osoba collage Cifre sa venčanja poznatih od kojih ćete zanemeti drew-barrymore-leaves-her-wildflower-book-signing-at-club-news-photo-501590554-1535575593 Ove poznate ličnosti su biseksualne · · · ·