pagecover
U VAZDUHU · urban flash

Poznati glumci su često na snimanjima filmova i promotivnim turnejama, pa teško pronalaze vreme za svoju najvažniju profesiju: očinstvo. Ipak, neki među njima su pronašli načina da, i pored velikog broja obaveza, uživaju u roditeljstvu i iskoriste svaki svoj slobodan trenutak da se brinu o svojim mališanima, ali i zabavljaju s njima.

Ovih 10 poznatih glumaca su roditelji za primer:

1. Kris Hemsvort

Zvezda Tora i Osvetnika ima troje dece i najviše na svetu voli da pravi užine za njih.

2. Dejvid Bekam

Sudeći po slikama na Instagramu slavnog fudbalera, Dejvid Bekam prosto ne može da se odvoji od svoje ćerkice. Osim nje, otac je još i tri sina.

3. Dvejn Džonson

Iako se prvobitno proslavio u američkom profesionalnom rvanju, Dvejn Džonson već neko vreme važi za jednog od najtraženijih glumaca u Holivudu. Upravo ga možemo gledati u bioskopskom hitu Čuvari plaže. Inače, on ima dve ćerke, od kojih je jedna već odrasla osoba, pa je zato za mlađu od njih rezervisano da sa tatom bude zvezda na Instagramu.

4. Mark Volberg

Poznati glumac je otac dve ćerke i dva sina. U njegovu neizmernu ljubav prema svojoj deci možete da se uverite na njegovom Instagram profilu.

View this post on Instagram

Nap time with daddy in the park.

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

5. Orlando Blum

Orlando Blum je uvek srećan kada se slika sa svojim sedmogodišnjim sinom.

View this post on Instagram

leading into to #dad day 🙌🏻❤️👊🏻

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

6. Mark Rafalo

Poznati glumac i ekološki aktivista ne propušta priliku da provodi vreme sa svojom ženom i njihovo troje dece.

7. Nil Patrik Heris

Nilovi blizanci su česta pojava na njegovom Instagram profilu.

8. Kris Pret

Kris Pret retko kad deli svoje slike sa decom na društvenim mrežama, ali zato njegova žena, glumica Ana Faris, ne može da prestane da ih objavljuje.

9. Metju Mekonahi

Metju Mekonahi je jedna od onih poznatih ličnosti koja voli da čuva privatnost svoje porodice. Svoje slike sa decom objavljuje samo u specijalnim prilikama.

10. Rajan Rejnolds

Rajan je poznat po svom smislu za humor, a najviše mu prija kada se šali sa svoje dve ćerke.

pagecover2342 Torte „bezobraznog“ izgleda pexels-photo_cover 5 tipova mama koje srećemo na bazenima pagecover Prljava mašta vidi svašta RealDoll seks roboti Seks s robotima je naša stvarnost · · · ·