pjimage - 2019-07-11T220458.044
U VAZDUHU · pop trash

Prava ljubav je retkost, posebno u svetu šoubiznisa. Parovi započinju veze i raskidaju toliko brzo da je više nemoguće ispratiti ko se sa kim zabavlja. Međutim, neke od poznatih ličnosti skoro čitav život provedu zajedno, odgajaju decu, otkrivaju svet i stare zajedno, a to je u današnje vreme jednako neverovatno koliko i inspirativno.

Predstavljamo vam neke od tih slavnih parova koji dokazuju da prava ljubav ipak postoji:

Vil Smit i Džejda Pinket Smit

Vil Smit se upoznao sa Džejdom Pinket 1994. godine kada je ona bila na audiciji za ulogu njegove devojke u seriji Princ iz Bel Era. Nije dobila ulogu, ali je postala njegova devojka u stvarnom životu 1995. godine, a supruga 1997. godine.

Oni su zajedno ukupno 23 godine i za to vreme uspeli su da zadrže svoj privatni život daleko od očiju javnosti, uprkos brojnim tračevima koji ih okružuju. Imaju dvoje dece koja se takođe često pojavljuju na crvenom tepihu.

Barak i Mišel Obama

Barak Obama i tada Mišel Robinson sreli su se 1989. godine u advokatskoj kancelariji gde je Mišel bila njegov mentor. To ih međutim nije sprečilo da izađu na sastanak. Venčali su se 1992. godine i imaju dve ćerke.

Tom Henks i Rita Vilson

62-godišnji glumci, Tom i Rita, predstavljaju jedan od omiljenijih parova filmske industrije. Njihova ljubavna priča počela je na setu ABC TV serije Bosom Buddies1981. godine. Venčali su se 1988. godine i još uvek su zaljubljeni i podržavaju jedno drugo.

Džon Ledžend i Krisi Tajgen

View this post on Instagram

Grammys 2008. 10 years ago. This tan!!! Lmao

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Ovaj par se sreo na setu Ledžendovog muzičkog spota Stereo iz 2007. godine i od tada su zajedno. Venčali su se 2013. godine i sada imaju dvoje dece.

Meril Strip i Don Gamer

Sedamdesetogodišnja oskarovka Meril Strip udala se za ljubav svog života, vajara Dona Gamera, pre više od 40 godina. 1978. godine, nakon samo 6 meseci poznavanja, bračni par se venčao u dvorištu Merilinih roditelja.

Prijatelji i porodica bili su prilično skeptični u vezi sa njihovim brakom, ali više od 40 godina kasnije, par je i dalje zaljubljen i imaju četvoro dece.

Hju Džekmen i Debora Li Furnes

Hju Džekmen i njegova supruga Debora zajedno su već skoro 23 godine i još uvek su jedan od najinspirativnijih parova u Holivudu. Upoznali su se na setu televizijske serije Correlli 1995. godine i venčali se manje od godinu dana kasnije. Od tada su zajedno.

Džon Krasinski i Emili Blant

Britanska glumica Emili Blant i američki glumac i reditelj Džon Krasinski predstavljaju jedan od najprivlačnijih parova u Holivudu. Venčali su se 2010. godine, imaju 2 ćerke i žive u Bruklinu.

BeFunky-collage (4) Ove poznate ličnosti imaju kraljevske titule pjimage - 2019-07-23T103802.426 Nove fotografije: Princ Džordž proslavio šesti rođendan BeFunky-collage (9) Otkrivene najmračnije tajne Barbike BeFunky-collage (11) Bizarno pravilo kraljevskog dvora · · ·