kreativne-reklame
PULS GRADA · dizajn

Kreativni ljudi su se ranije uglavnom bavili umetnošću. Danas, međutim, veliki broj njih radi u marketingu. Čini se da su reklame savršen medijum za njihovu imaginaciju, bilo da se radi o onima u video formi ili u štampi i na bilbordima. U našem fokusu će ovog puta biti ova druga kategorija reklama. 

Sakupili smo za vas različite primere kreativnog marketinga poznatih kompanija kao što su Sony, LG, Nivea i Burger King. Svaka od ovih reklama je jedinstvena i na savršen način prenosi poruku brenda. Dizajneri zaduženi za reklamu BMW-a, na primer, ilustrovali su energetsku efikasnost ovog automobila tako što su prikazali velikog psa sa minijaturnom posudom sa hranom, dok je kanal National Geographics promovisao svoju emisiju o divljini optičkom iluzijom koja istovremeno prikazuje grabljivicu i njen plen.

Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju ovi i još mnogi drugi primeri kreativnih reklamnih postera.

Reklamni poster za AdidasOtvori galeriju
page-cover-dizajn Jedinstveni dizajn predmeta za kuću koji će vas zadiviti pjimage (77) Ovi izumi će vam olakšati život cover www.gypsy.ninja Kako su kreirani logoi poznatih brendova filmski-posteri Zašto su filmski posteri toliko slični? · · · · ·