796612e7-2eb6-42b0-8034-0cf1924b450f-couple-having-a-quiet-moment
U VAZDUHU · urban flash

Raskid je uvek bolan događaj i nakon toga mora da postoji period oporavka, koji zavisi od osobe do osobe. Ponekad poželimo da preskočimo taj deo i odmah pređemo na novu vezu kako bismo se osećali bolje, ali to uopšte nije preporučljivo.

Bežanje iz bola raskida u novu vezu ili avanturu može u trenutku delovati kao pametna odluka. Međutim, posle nekog vremena shvatićete da ste požurili i da je trebalo malo duže da razmislite o svemu što je bilo pogrešno u prošloj vezi. Sva nerešena osećanja će vam se pre ili kasnije vratiti i to može biti katastrofalno za novi odnos. Ukoliko sumnjate da ste malo prerano započeli nešto novo, ovi znaci vam to mogu potvrditi.

Sve postupke novog partnera poredite sa prethodnim

Upoređivanje svega što vaš novi partner učini sa načinom na koji je to činio vaš prethodni partner siguran je znak da niste preboleli sve što se desilo. Ukoliko u svemu samo tražite odraz već poznate ličnosti i odnosa, vi i ne želite ništa novo nego samo da se vratite na ono što je bilo ranije. Na taj način nikako nećete moći da uživate u kvalitetima koje samo novi partner ima da vam ponudi.

Ponavljate iste greške

Kada ne uočite sve greške koje su se dešavale u poslednjoj vezi, mnogo je veća mogućnost da ih ponovite u novoj. One su znak nerazrešenih problema koji će se stalno vraćati i ponovo ispoljavati. Ako shvatite da razmirice ili svađe koje imate sa novim partnerom predstavljaju identične kopije onih koje ste imali sa starim, definitivno niste dovoljno vremena proveli razmišljajući o njima.

Stalno pričate o bivšem partneru

Prirodno je da u vezi budete otvoreni, što uključuje i vaše prethodne veze i partnere. Ali ukoliko se te teme često pojavljuju u razgovoru, reklo bi se da ih ipak niste preboleli kako ste mislili. Nikako ne treba izbrisati i zaboraviti ono što vam se desilo u prošlosti, samo joj ne treba dozvoliti da nepopravljivo utiče na vašu svakodnevicu.

Kada ste sami, nedostaje vam bivši partner

Ovaj znak ponekad može najviše da vas zbuni, a možda je i najvažniji od svih. Obratite pažnju na to kako se osećate kada ste sami, naročito nakon što ste proveli neko vreme sa novim partnerom. U idealnom scenariju, osećaćete se srećno i ispunjeno. Ali, ako ste tužni, usamljeni i mislite o bivšem partneru, to znači da vam više on nedostaje nego što vam se novi sviđa. Razmislite da li ste ponovo u vezi iz straha od samoće ili zato što vam se neko zaista sviđa.


naslovna Neverovatne slučajnosti zabeležene na fotografijama Meteorologija Leto je pogubno po psihu? photo-1509375911737-13a210a963f2 10 pravila bontona koja redovno kršimo naslovna Erogene zone na koje muškarci treba da obrate pažnju · · · · ·