collage
PULS GRADA · moda

Miholjsko leto je na izmaku, temperature lagano padaju, te je pravi trenutak da pretresemo svoje garderobere i pripremimo se za hladne dane pred nama. Istina je da je zimsko odevanje daleko zahtevnije od letnjeg, jer podrazumeva više slojeva odeće i asesoara kako bismo uvek bili dovoljno ušuškani, a pritom i lepo izgledali. No, pre nego što panično počnete da kukate kako vam nedostaje gomila nove odeće, pažljivo pročitajte tekst koji je pred vama.

Najpre dobro osmotrite šta je to što već imate u ormaru od ranije… Možda je to neki kvalitetan komad koji ste nasledile od mame ili bake, poklon od drugarice ili nešto čemu možete da udahnete novi život tako što ćete ga prekrojiti. Sigurni smo da se među tim komadima već nalazi neki zanimljiv sako, džemper od kašmira ili svilena ešarpa zanimljivog dezena. Onda polako razmislite šta je to što vam eventualno nedostaje kako biste kreirale svoja zimska izdanja, vodeći računa da su komadi koje želite da kupite kvalitetni, da ćete moći dugo da ih nosite i uklapate uz ostatak garderobe. Kada završite ovaj proces, shvatićete da vam je potrebno svega nekoliko novih komada, a ukoliko volite da pratite trendove, u galeriji izaberite nešto od ovih 5 koji modni stručnjaci preporučuju ove sezone.

1. Pufer jakna - komad koji je ponovo vrlo šik, a uz to i odlično greje!Otvori galeriju

cover www.visitscotland.com Kilt – Istorija muške suknje 2017, Nedelja mode u Njujorku, Tom Ford, Thakoon, Rebecca Minkoff, Ralph Lauren Modni vremeplov: Trendovi koji su obeležili poslednjih 10 godina collage Ovo su najlepše midi haljine za zimu bulka (124) Brend „Bulka Babes’’ održao reviju u boho stilu · · ·