BeFunky-collage (3)
PULS GRADA · moda

Iako je prošle godine sve bilo u znaku lepršavih, romantičnih haljina, čini se da nas ovaj trend ne napušta, bar ne tokom prolećne sezone. Štaviše, javlja se u još interesantnijem i maštovitijem obliku! Tako ćemo pored omiljenog leopard printa, prerijskog modela i providnih haljina od tila, ove sezone nositi i neke nove zanimljive krojeve…

Dok smo tokom 2018. najčešće nosili haljine cvetnog ili floralnog dezena, ova godina donosi atraktivne, eklektične spojeve različitih printova u jednom modelu. Zamislite samo haljinu čije su polovine ili rukavi različitih dezena ili boja. Još ukoliko je reč o asimetričnom kroju, efekat je zagarantovan. Ukoliko želite da saznate koji će se još modeli rado nositi ove sezone, pažljivo pročitajte redove koji slede.

7. Prerijska haljina

Brendovi Ganni i Batsheva proslavili su ovaj model prošle godine, a ovog proleća on se javlja u još dramatičnijem izdanju –predimenzioniranih rukava, bogate suknje i raskošnih karnera.

6. Providna haljina

Provokativna i nesvakidašnja, ova haljina obeležila je nedavne Nedelje mode i Milanu i Parizu. Iako je reč o haljini koja nije za svaki dan, ona se može lepo nositi preko druge garderobe u večernjim prilikama, a mnogi dizajneri predlažu dezenirane modele od providnih materijala.

5. Dezenirana haljina

Živopisno, eklektično, prolećno – tako bi se u najkraćem mogao opisati ovaj Rixo model koji je zaludeo Instagram. Verujemo da će ovaj model dodatno probuditi modnu maštu dizajnera i podstaći nastanak još uzbudljivijih primeraka iz ove serije.

4. Maturska haljina

Reč je o modelu koji se savršeno uklapa u stil ’80-ih koji ovog proleća doživljava veliki povratak. Dakle, vreme je za ogromne mašne, naglašena ramena i jarke boje!

3. Glamurozna haljina u boho stilu

Ležerna, a istovremeno vrlo otmena, ova haljina je kao stvorena za glamurozni Instagram post sa godišnjeg odmora ili nezaboravan provod u nekom klubu na plažama Ibice…

2. Haljina leopard printa

Sa njom nikada nema greške, te ne čudi što je i ove sezone među favoritima!

1. Haljina različitih printova

Brendovi kao što je Rixo ove sezone donse osveženje u vidu haljina satkanih od različitih uzoraka. No, iako vam ova definicija u startu može zvučati prenapadno, reč je o modelu koji je daleko elegantniji od običnog pačvorka. Uostalom, fotografija sve govori.

hm-studio-ss19-sedona-arizona-event-2019-2 H&M u Sedoni predstavio Studio kolekciju za proleće/leto 2019 5c7e5030eb3ce803ad107b72-1136-1136 Gucci prodaje ovu torbu za 4.500 dolara BeFunky-collage (2) Najbolja ulična izdanja sa Nedelje mode u Parizu naslovna levis Levi’s Engineered Jeans – najbolje od 90-tih za proleće 2019. · · · · ·