DESKTOP_AZZURRO (1)
U VAZDUHU · trend

Dolaskom proleća, ulazimo u lepše raspoloženje, te ne čudi što tada biramo komade nežnih, pastelnih tonova koji upućuju na optimizam, poletnost i lakoću postojanja… Od limun-žute, preko milenijal pink do sočne narandžaste, ove nijanse su neizbežne tokom prolećnih i letnjih meseci, a ove godine pridružuje im se i sofisticirana puder-plava, koja je pravo osveženje!

Kako to obično biva, uglavnom su holivudske dive te koje diktiraju trendove, pa je tako bilo i ovog puta. Naime, na nedavnoj dodeli Zlatnih globusa, čak četiri mlade glumice pojavile su se u zanosnim toaletama upravo ove boje, što je bilo dovoljno da ona istoga časa bude proglašena za favorita prolećne sezone. Elison Bri, Đina Rodrigez, Dakota Faning, i naravno Lejdi Gaga, čiji autfit je sve ostavio bez daha, zablistale su u čarobnim puder-plavim kreacijama koje su na vrlo suptilan način istakle ono najlepše na njima.

Imajući u vidu da smo usred zimskih rasprodaja i da će se uskoro u radnjama pojaviti i prve prolećne kolekcije, idealan je trenutak da napravite listu komada koje biste želeli da kupite za proleće. Bilo da je reč o šik odelu, lepršavoj haljini, atraktivnoj tašni ili damskim salonkama, verujemo da će komad u pomenutoj nijansi uneti pravo osveženje u vaš prolećni stil i inspirisati vas da stvarate vrlo maštovite odevne kombinacije. Za više inspiracije, prelistajte našu galeriju i uverite se u neodoljivost ove nijanse.

Šik odeloOtvori galeriju

 

collage Tamnozelena je hit zimske sezone _2-HiddenGarden urbanhikersf.com Urban Hiking collage Trendi donji veš kome se radujemo u 2019. collage 6 asesoara koji će obeležiti proleće 2019. · · · ·