BeFunky-collage (16)
PULS GRADA · lepota

Nakon uspešne vladavine pastelnih nijansi tokom prethodnih sezona, vreme je da kažemo zbogom pink, ljubičastim i plavim pramenovima! Ove sezone sve je u znaku toplih, prirodnih tonova. Od zlatnih uvojaka, preko karamel preliva, do raskošnih smeđih nijansi, ovog proleća i leta dominiraće tonovi okupani suncem i vešto iznijansirani prelazi. Jednom rečju – izbronzirana kosa.

Ideja za ovaj trend nastala je kao rezultat sveprisutne popularnosti bronziranja lica, sa ciljem postizanja raskošnog zlatkastog sjaja i blistavog izgleda kože. Isto pravilo važi i za bronziranje kose. Primenom ove tehnike postiže se očaravajući efekat kose okupane suncem koji je idealan za letnje mesece. Kako on najbolje izgleda na toplim, prirodnim tonovima, opcije u odabiru željene nijanse su brojne. Boja meda, zlatnih kajsija ili sočne karamele, tek na svakoj od ovih podloga bronzani efekat delovaće jako lepo, pružajući vašoj kosi neophodan sjaj i dodatni volumen.

Prednost ove tehnike jeste u tome što ne zahteva redovno održavanje. Dovoljno je primeniti je dva puta godišnje kako biste uvek imale čaroban bronzani odsjaj koji se prirodno menja i spira vremenom.

U našoj galeriji pogledajte kako ovaj trend nose IT devojke širom sveta.

Plavi uvojciOtvori galeriju
FOREO_Saveti za negu kože tokom -onih dana- Saveti za negu kože tokom „onih dana” u mesecu MELEMI KOLAZ 2 Preporučujemo: KOOZMETIK melemi BeFunky-collage (10) Najlepše ženske frizure za leto photo-1503667663817-f57326084f09 Ovaj vitamin regeneriše kožu · · · · · ·