collage
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Kao i u svim ostalim sferama dizajna, i u unutrašnjem uređenju prostora često dolazi do promene trendova, te svaka godina donosi nešto svoje. Tako je 2018. bila potpuno u znaku vintidž stila, a sudeći po sajmovima nameštaja u Milanu i Londonu, 2019. biće još zanimljivija.

Imajući u vidu da se naredne godine obeležava stogodišnjica osnivanja umetničke škole Bauhaus u Nemačkoj, da će čuvena dizajnerka Laura Gonzales predstaviti svoju prvu kolekciju nameštaja i da će cela godina biti u znaku nežne koralne nijanse, jasno je da nas na polju enterijera čekaju mnoga iznenađenja. Pastelni i zagasiti tonovi, geometrijski printovi, te obilje rustičnih detalja, drvenih elemenata i ukrasnog bilja obeležiće godinu pred nama. U galeriji koja sledi očekuje vas pregršt zanimljivih enterijera koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za uređenje vašeg doma. Uživajte!

Ultra niski i dugački stočićOtvori galeriju

 

cover www.justrichest.com Pogledajte miliona vredne domove Donalda Trampa 2018-07-10 09.29.41 Ka konkretnoj utopiji: Od Njujorka preko Beograda naslovna Užasna dizajnerska rešenja page-klozeti Toaleti originalnog dizajna na kakve nismo navikli · · · ·