penaart
PULS GRADA · gastro

Mlada sedamnaestogodišnja devojka iz Singapura, Dafne Tan (koja inače voli da je zovu Periperipeng), voli da pre nego što popije kafu, od njene pene napravi maštovita mini umetnička dela. Taj običaj je započela pre tačno godina dana kada je u okviru školskog programa imala priliku da se upozna sa raznim vrstama kafe.

Ubrzo je primetila da je od pene moguće napraviti najrazličitije figure i odlučila je da to postane njen hobi. U međuvremenu se toliko izveštila u tome da je dobila poziv da sa svojim kreacijama učestvuje na Singapurskom festivalu kafe.

Ovoj talentovanoj tinejdžerki treba od 10 do 20 minuta za oblikovanje svojih skulptura od pene. Najčešće ih pravi u obliku slatkih životinja, nalik onim u crtanim filmovima. Pogledajte u našoj galeriji kao izgledaju njene zabavne kreacije od pene.

Ovo figure od pene su suviše slatke da bi ih popiliOtvori galeriju
pagecoverdeserti 7 čudnih slatkiša za koje do sada nismo čuli Just A Maestro (JaM) Just A Maestro (JaM): I Evropa i Orijent Lino Pillows_cover Brz i lagan doručak – rešenje za užurbano porodično jutro Easybox EasyBox: Švedska ideja, domaća hrana · · ·