Ovo je dan posvećen mačkama
U VAZDUHU · urban flash

Za sve one koji imaju mace za kućne ljubimce ovi video snimci, koje smo spremili, biće najdivniji i najnežniji poklon za dan koji smo rešili da posvetimo baš njima, vragolastim životinjama. Razgovori među ljubiteljima pasa i mačaka mogu da se otegnu do duboko u noć, naročito ako priča krene u pravcu toga koja je vrsta vernija, a koja prefriganija ili pametnija. U takvim situacijama najbolje je da samo ustanete i odete svom hvaljenom ljubimcu, jer on vas gotovo bez glasa sluša, verno prati do frižidera ili do kauča gde ćete zajedno da provedete vreme, uz knjigu ili TV, a to je složićete se sve zajedno neprocenjivo iskustvo.

U našoj kolekciji nalazi se nekoliko kućnih snimaka koje su uradili vlasnici i njihove mace, ali tu je i nekoliko predivnih i nesvakidašnjih priča o prijateljstvu između mačke i drugih životinja, i jedna divna reklama koju nikako nismo mogli, a da ne stavimo.

1) Borba mačića u ringu

2) Mačka grli svoje mladunče tokom sna

3) Jedna devojčica i mnogo mačića

4) Mače i jež se upoznaju

5) Kad se mačke zaigraju…

6) Neke mačke ipak vole brčkanje

7) 6 znakova da vas vaša maca voli

8) Friskies reklama „Dear Kitten“

Brade Svetsko takmičenje za bradonje i brke Aye-aye (Daubentonia madagascariensis) on a palm frond, Masoala Peninsula, Madagascar, Africa Ta divna stvorenja, malo sutra: Pet najružnijih životinja na planeti Šta sve žena preživi tokom jednog dana Šta sve žena preživi tokom jednog dana green fest Green Fest: 5. međunarodni festival zelene kulture · · · ·