AnxietGLGL-999x4991
PULS GRADA · zdravlje

Ciklusi za ženu umeju da budu prava noćna mora čak i onda kada ne spava, a kada je to u pitanju, posebno se komplikuju stvari bilo da su vam ciklusi obilni, ili bolni!

Nikako da se naspavate, nikako da se odmorite, no međutim naučnici konačno imaju odgovor na pitanje: Može li se tu išta preduzeti? Jer, izgleda da može…

Bez obzira da li računate vreme kada biste u toku noći mogli da eventualno ustanete i promenite tampon ili uložak, ili ste još uvek u potrazi za savršenom zaštitom tokom „onih dana“, sve to zajedno stvara glavobolju a često ne rešava problem. Bolovi, grčevi, pa briga o tome šta ćete tih dana jesti kako vam stanje ne bi bilo još gore, zamaraju ženski svet, te dame često umeju da budu napete i kada za tim nema potrebe.

Stručnjaci iz oblasti medicinske brige o ženi višemesečnim istraživanjima došli su do zaključka da je idealna poza za spavanje upravo fetus poza, i to upravo u onim danima kada vam je potrebno dosta odmora. Ginekolog specijalista, Lisa Lindley objašnjava da je idealno da jedna noga bude malo više savijena kako bi dodirivala trbušne mišiće i na taj način vršila blagi pritisak koji je blagotvoran. A najgora poza jeste da tokom ciklusa spavate na stomaku!

Možda je majka priroda nemilosrdna prema svojoj ženskoj deci, ali ne treba zaboraviti da i nauka može da pruži izvesna rešenja.


Doručak Koliko treba da jedete da biste smršali, ugojili se ili održali težinu? people-2584243_960_720cover 5 stvari koje ne treba da radite na prazan stomak Hemijsko čišćenje POP’S: Kako da osvežite vašu garderobu na najzdraviji način Happy_Couple Što je partner srećniji to ste vi zdraviji · ·