Playboy bez golotinje
PULS GRADA · lepota

Pamela Anderson je bila poslednja žena koja se gola pojavila u časopisu Playboy, a nova naslovna stranica ovog poznatog magazina uneće revolucionarnu promenu u pedeset i više godina iskustva – Playboy će biti časopis bez golotinje. Još je prošle godine u oktobru zvanično bilo objavljeno da časopis planira da drastično izmeni svoju misiju, a onda kad su se pojavile i prve naslovnice na Instagram profilu svima je bilo jasno da stari dobri magazin na kojem je sevalo sa svih strana prestaje da postoji.

Nova era je tek počela iako je 21. vek već neko vreme aktuelan. Playboy magazin izlazi od davne 1953. godine, i prvu njegovu naslovnu stranicu krasila je Marilyn Monroe. Mnogo godina kasnije, tačnije 2015. na naslovnici se pojavila Pamela Anderson koja je na ovaj način i zvanično obeležila kraj „gole“ ere čuvenog erotskog časopisa i poslala ga ravno u istoriju.

Od 12. februara kada izlazi novi broj Playboya moći ćete da uživate u standardnim rubrikama, ali što se tiče fotografija golih ženskih oblina, e, to više na starom mestu nećete naći. U novom broju pojaviće se fotografije prelepe Sarah McDaniel, lepotice sa Instagrama, ali da vas odmah pripremimo, njene fotografije više liče na kakav tinejdžerski modni časopis u kojem se preporučuje šta da obučete za svoju prvu žurku ili rok koncert. Kako će se promenjen koncept odraziti na prodaju i do sada zadovoljne „mušterije“ ostaje nam da vidimo.

Sarah McDaniel Otvori galeriju
Garderoba koja neguje kožu Guess: Pantalone koje hidriraju i neguju vašu kožu Ruž Istorija karmina – 100 godina u znaku poljupca Šminka 2016. proleće Šminka za proleće 2016: Ne propustite da isprobate ove stvari Kako da konturišete lice Gde da u zavisnosti od oblika lica konturišete, a gde posvetlite · ·