razvod
U VAZDUHU · urban flash

Ako vam se čini da vam ne ide u ljubavi, verovatno ste u pravu. Naučnici sa Univerziteta u Vašingtonu su ustanovili da je avgust jedan od dva meseca u godini kada su razvodi i raskidi najčešći. Dakle, vaša strepnja je naučno opravdana.

Avgust i mart su meseci kada su razvodi najčešći. Možda vam pada na pamet zašto je to tako. Brian Serafini i Julie Brines su ispitivali parove od 2011. do 2015. godine i utvrdili su da se parovi češće razvode u martu i avgustu jer su to meseci koji dolaze posle najbitnijih godišnjih odmora u godini: zimskog i letnjeg.

Pretpostavlja se da se vreme tokom praznika, pogotovo oko Nove godine i Božića smatra „neprikladnim“ za razvode jer je tada sve usmereno na porodicu. Isto je i sa letnjim mesecima, kada je porodica obično na okupu. Ali, čim prođu zima i leto, potpisuju se famozni papiri za razvod.

njfu One su poznate Device gzu Lude stvari koje deca u Severnoj Koreji uče u školi hjuz Stvari koje su nas izluđivale ovog leta misli Ljudi koji vole motivacione poruke su manje inteligentni ·