naslovna
PULS GRADA · destinacija

Japan je zemlja najpoznatija po jedinstvenoj i bogatoj kulturi, ali i posebnom načinu na koji shvataju život. To se sve vidi iz mnogobrojnih svakodnevnih navika i situacija na javnim mestima.

Mnogi bi rekli da su Japanci kao narod čudni u odnosu na ostatak sveta, mahom misleći na pojedine njihove navike i proizvode. Iako su oni zaista jedinstveni i čak i obične stvari obavljaju krajnje autentično i na svoj način, to ne znači da svi ostali nemaju ponešto što bi mogli da nauče od naroda zemlje izlazećeg sunca. Pre svega, mislimo na poštovanje i svest o drugim ljudima u neposrednom okruženju, a pored toga i na zavidan stepen inovativnosti i praktičnosti. U sledećoj galeriji možete videti šta je to karkateristično samo za Japan.

Jedinstveni prizori iz JapanaOtvori galeriju
shutterstock_1119947147 Gradovi Evrope avionom i autobusom forest-road-1345751_1280 5 mesta koja treba da posetite ove jeseni shutterstock_523820842 Andaluzija: Španska regija koja zavodi i očarava ljude širom sveta pompeja Obiđite Pompeju uz pomoć našeg drona · · · · ·