pagecvr
U VAZDUHU · urban flash

Mislili bi već da je opšte poznato da nije preporučljivo tražiti od korisnika interneta da vam besplatno fotošopuju slike, međutim u 2017. neki ljudi i dalje upadaju u tu zamku. Ovoga puta, žrtva je mladi par koji je hteo da ukloni malko punijeg muškarca u šortsu sa svoje zajedničke slike.

Inače, radilo se fotografiji posle veridbe, pa je razumljivo da su hteli da oni budu u fokusu na njoj, a ne neki nasumični čovek bez majice. Da bi ga odstranili sa slike, potražili su pomoć od prijateljice koja je imala malo iskustva u manipulisanju fotografijama. Nažalost, nije bila dovoljno uspešna u tome, pa je napravila početničku grešku i obratila se ljudima na internetu da joj pomognu. Mnogi među njima su, naravno, iskoristili njenu naivnost i od originalne fotografije napravili šaljive fotošopovane verzije koje možete pogledati u našoj galeriji.

Originalna slikaOtvori galeriju
9 razloga 9 grešaka koje pravimo u interakciji sa ljudima pagecover Poznati glumci uživaju u roditeljstvu pagecover2342 Torte „bezobraznog“ izgleda pexels-photo_cover 5 tipova mama koje srećemo na bazenima · · · · ·