collage
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Iako je sezona venčanja za ovu godinu završena, te smo trenutno svi u prazničnom raspoloženju, mnoge buduće mlade već sada razmišljaju o idealnoj haljini za svoj veliki dan koji ih čeka sledeće godine. Zbog toga danas pravimo rekapitulaciju najlepših venčanica koje smo mogli da vidimo u svetu poznatih ove godine. Tri, dva, jedan, krećemo!

Poznato je da javne ličnosti pridaju dosta pažnje svom izgledu u svakoj situaciji, a posebno kada je reč o njihovom venčanju. Brojni stilisti, frizeri, šminkeri i svetski dizajneri mesecima mukotrpno rade ne bi li sproveli u delo mladine želje i kako bi ona što lepše izgledala tog svečanog dana. Njihov trud se uglavnom isplati, te smo u prilici da vidimo poznate dame u raskošnim, bajkovitim izdanjima. Stoga drage mlade, u nastavku pogledajte koje poznate dame su ove godine sve očarale svojim izgledom na dan venčanja, te potražite inspiraciju za sebe. Srećno!!!

1. Gvinet Paltrou 

Poznata glumica ove godine drugi put je stala na ludi kamen, a za tu priliku odabrala je svedenu, romantičnu venčanicu modne kuće Valentino. Nežno i diskretno.

2. Princeza Judžin

Ova mlada dama kraljevskog porekla za svoj veliki dan odabrala je svedenu haljinu dugih rukava i zanimljivog izreza koji deluje vrlo otmeno. Dizajner ove venčanice je Piter Piloto.

3. Kejt Apton

Još jedna zanosna venčanica dugih rukava. Ipak, za razliku od prethodne, ovaj model u potpisu modne kuće Valentino daleko je izazovniji, imajući u vidu providni gornji deo koji otkriva dekolte. Ipak, moramo priznati da je Kejt to umela da iznese.

4. Karli Klos

Tanane, manekenske građe, Karli Klos opredelila se za nežnu Dior  haljinu naglašenog korseta i čipktih detalja. Pored venčanice, veliku pažnju izazvao je i veo koji je savršeno nadogradio celokupan izgled.

5. Kjara Feranji

Najpoznatija italijanska modna blogerka i dama neprikosnovenog stila, ni ovoga puta nije pogrešila. Ona je odabrala Dior venčanicu koja više podseća na kombinaciju rustičnog topa od čipke i bogate suknje od tila. Ni ona nije odolela dugačkom velu, koji se sjajno uklopio uz stil venčanice. Drugačije i vrlo stylish kao i uvek!

6.  Rouz Lezli

Šarmantna glumica ove godine udala za se kolegu Kita Haringtona, i tom prilikom nosila je kreaciju čuvenog Eli Saba. U skladu sa Rouzinom nežnom pojavom, i venčanica je bila takva – diskretna, jednostavna i penasta. Tek po neki cvetni detalj, prozračni dugi rukavi i gusti slojevi tila bili su dovoljni da glumica zasija punim sjajem, što priložena fotografija jasno govori.

7. Mili Mekintoš

Britanska glumica i zvezda serije Made in Chelsea za svoje venčanje odabrala je usku elegantnu haljinu koja je isticala gola ramena. Vitkoj Mili ovaj model savršeno je pristajao.

Dakle, ono što možemo da zaključimo jeste da su ove godine glavni favorit bile svedene, čipkaste haljine dugih rukava sa dodatkom vela, a šta nas očekuje u 2019, ostaje da vidimo…

couple-731890_1280 Žene su srećnije sa manje atraktivnim muškarcima table_setting_dishes_holiday_party Šta sve možete da uradite već danas kako biste izbegle praznični stres Hijaluronska kiselina i nega kože Nekoliko činjenica o hijaluronskoj kiselini extra_large-1540753999-cover-image Nauka otkrila koliku pauzu treba napraviti između trudnoća · · ·