urban-decay-l
PULS GRADA · lepota

Urban Decay’s Naked paleta senki na tržištu postoji već osam godina i čest je izbor dama. Međutim, kao da joj nešto nedostaje, još neka svetlucava ili mat nijansa, koja bi popravila utisak. Na sreću, kreatori ovog brenda šminke osluškivali su reakcije žena i uskoro će nas na rafovima parfimerija dočekati nova paleta uzbudljivih tonova za sezonu koja nam predstoji.

Vest o novoj paleti tek što je procurela, tako da već imamo uvid u to kako ona izgleda. A imajući u vidu da je jesen pred nama, nove nijanse su u potpunosti u skladu sa jesenjim koloritom.

Od nežnog šampanj i puder-roze tona, preko toplih kajsijastih, pink i smeđih, pa sve do raskošnih purpurnih, burgundac i čokoladnih nijansi, ova paleta prava je jesenja poslastica koja će nesumnjivo postati vaš novi make-up favorit! Zahvaljujući kombinaciji mat i svetlucavih senki, igrajući se ovom paletom možete postići i nežniji svakodnevni izgled, ali i glamurozniji efekat za večernja i svečana izdanja.

Kako još uvek nismo sigurni koliko će koštati ovaj proizvod, niti kada će biti pušten u prodaju, uživajte u fotografijama i zavodljivim bogatim nijansama koje će nesumnjivo obeležiti mesece koji su pred nama.

Lady Fair Dove Lady Fair ovog vikenda city magazin priprema-1 City letnja preporuka #55: K-Beauty Srbija – Prva online prodavnica korejske kozmetike u Srbiji collage 6 letnjih trendova za ulepšavanje koje možete nositi i tokom jeseni Mesmerie oglas 200x270cm-1 VACUSLIM 48: Brzo, lako i vidi se odmah · · ·