škola
U VAZDUHU · urban flash

Raditi u školi uopšte nije lako. Održati pažnju učenika, održati disciplinu, objasniti sve nekom ko tek spoznaje svet, uveriti učenike da to što uče nije besmisleno i da će im jednog dana koristiti, pokušati biti zanimljiviji od društvenih mreža. Toliko je zahteva postavljeno pred nastavnika da se pitamo- ko još želi time da se bavi?

Da, profesura je jedno veoma izazovno zanimanje. Gradivo je učenicima sve nezanimljivije i ne vide primenu u svetu u kom žive, sve manje imaju moć koncentracije, sadržaj koji im se prezentuje mora da bude baš baš zanimljiv da bi obratili pažnju na njega. A zadatak nastavnika je da učenike nauči. Kako to postići u uslovima i svetu gde svake minute stižu nove informacije i gde je sve zanimljivije od školskog gradiva? Neki nastavnici su našli način, i definitvno odustali od predosadnog ex cathedra pristupa i naravno da su imali uspeha. Svaki posao nosi svoje izazove, a kako su neki od nastavnika širom sveta izašli na kraj sa nepažnjom svojih učenika, pogledajte u našoj galeriji.

Uzalud vam laseriOtvori galeriju
Porodica Porodične i tradicionalne vrednosti pod maskama genitalije Zabavna imena za genitalije bicikl SkunkLock-smrdljiva brava za bicikl posao Razgovori za posao iz vaše mašte ·