collage
PULS GRADA · moda

Ušunjale su se stidljivo u naše garderobere još pre nekoliko sezona, i od tada su postale naše verne saveznice u postizanju šik, damskog izgleda. Da, pogađate – u pitanju su šarmantne midi haljine, odnosno haljine srednje dužine. Tokom toplijih meseci, nosile smo modele na bretele vedrih, letnjih tonova, ali dolazak zime ne znači da treba da ih se odreknemo. Naprotiv, ovo je idealan trenutak da ovaj ženstveni komad ponesete na nov način.

Midi haljine dolaze u raznim varijantama – penaste, svilenkaste, baršunaste, lepršave… Od viskoze ili pamučnog materijala…  Kratkih ili dugih rukava… Sa pojasom ili bez njega… Mogu biti jednobojne, i tada njihov kroj najviše dolazi do izražaja. No, ovoga puta u fokusu su nam midi haljine sa printom, te vam u nastavku otkrivamo koji dezeni su najpopularniji ove zime, te kako ovaj komad možete stilizovati na najbolji način. Uživajte!

1. Haljina na tufniceOtvori galeriju

bulka (124) Brend „Bulka Babes’’ održao reviju u boho stilu collage 5 torbi koje ćete poželeti ove sezone page-cover-kape 10 zabavnih vunenih kapa za hladne jesenje dane collage Čizmice do članka su ponovo u modi · · · · ·