floral-beauty-violet-comp-1522956318
PULS GRADA · lepota

Iako je cveće u kosi bilo jedan od vodećih trendova na modnim revijama za proleće i jesen 2018, flora i fauna su zapravo najstariji modni dodaci za ukrašavanja kose. Stilizovanje frizure pomoću cveća nije nikakav novi trend, već dugogodišnji običaj u mnogim kulturama i krajevima sveta.

U nastavku pogledajte zašto su cvetne krune u svim prigodnim prilikama otišle u zaborav i koje su ih to modne sitnice zamenile…

Sa preko 400 000 vrsta cveća na planeti, mogućnosti za kombinovanje su neograničene. Vodeća svetska kompanija za aranžiranje cveća Putnam & Putnam, na čelu sa stilistkinjom Džini Huan, donosi nam savete kako da postignemo  revolucionaran izgled inspirisan bujnom cvetnom baštom.

Kako da postignete ovakav izgled:

Jednostavan konjski rep podignite na viši nivo tako što ćete ga obogatiti žutim laticama različitih veličina i oblika. Prednji deo neka bude fino zaglađen, dok rep treba da bude neuredan i pun teksture kako biste sprečili ispadanje ukosnica.

Kako da postignete ovakav izgled:

Bilo koji cvet snažne, glatke i prave stabljike može dobro poslužiti kao dodak elegantnoj punđi, ali sa belom kalom postići ćete najupečatljiviji efekat.

Kako da postignete ovakav izgled:

Iako se može činiti da nekim Instagramerkama to lako polazi za rukom, činjenica je da morate biti vrlo pažljivi ukoliko želite da napravite ovakvu frizuru. Čak i najsvežije latice počinju da venu ubrzo nakon što dođu u kontakt sa toplotom ljudskog tela.

Kako da postignete ovakav izgled:

Pomoću adekvatnog rekvizita za kosu, bilo koji cvet možete pretvoriti u upečatljivi modni dodatak. Veće latice pričvrstite ukosnicama ili češljićem, dok nežnije možete trenutno zalepiti lepkom za veštačke trepavice.

Kako da postignete ovakav izgled:

Baš kao i klasična kožna jakna sa cvetnim aplikacijama, tamno plavi metalik ruž daje posebnu pank notu bodljikavoj cvetnoj kruni.

Kako da postignete ovakav izgled:

Ukoliko možete da zavežete rep poput onog koji nose čilidersice, lako možete napraviti ovu frizuru inspirisanu Pradinom kolekcijom za proleće 2015. Zavežite visoki rep sa jedne strane, a zatim ga prebacite na suprotnu stranu sve do uha. Pričvrstite ga pomoću nekoliko ukosnica, a zatim ga stilizujte uz nekoliko crvenih karanfila.

Koji izgled vam se najviše dopada?

27x10,5 cm grupna psd copy Mala ruska apoteka: Gold Collagen hollywoodsmile1 MND Dental: Put do savršenog osmeha PR - Jul - F KOOZMETIK: Gel za pranje lica F stocksy_comp_1413324-1120x747 6 nutrijenata za dugu i zdravu kosu · · · ·