saveti naslovna
U VAZDUHU · urban flash

Nemaju svi ljudi isti nivo snalažljivosti i ne znaju da se ponašaju adekvatno u atipičnim situacijama. Biti manje sposoban ili vispren obično nema uticaj na svakodnevni život, ali u ekstremnim uslovima moglo bi da vam spase ili dodatno zakomplikuje život. Zato je dobro informisati se o načinima koji nam mogu pomoći u takvim situacijama.

Preživljavanje je ono što je čoveku urođeno, takoreći urezano u genetski kod, ali to ne znači da svi znamo sve o tome kako da očuvamo sopstveni život. Ponekad se nespremnost za određenu situaciju pokaže tek kada nas to nešto iznenada snađe. Da do toga ne bi došlo, preporučljivo je što bolje se pripremiti za njih. U tako nečemu nam mogu pomoći naredni saveti, koji se tiču različitih načina preživljavanja i snalaženja u određenim trenucima.

Poziv u pomoć na javnom mestuOtvori galeriju

peaceful_woman_repeating_a_mantra_728 Idealna mantra za vaš horoskopski znak extra_large-1537442009-cover-image Šta ćete videti na ovoj slici zavisi od vaših godina 5acf9eeb146e711e008b470e-750-562 Ovo je glavni pokazatelj da brak neće trajati još dugo Dzejmi naslovna Kada bi likovi iz „Igre prestola“ bili evropske zemlje · · ·