Huawei P8
U VAZDUHU · tech/web

Kada je novi član prestižne Huawei P serije u aprilu predstavljen u Londonu, bio je to spektakl o kom se pričalo širom Evrope i ozbiljan izazov za buduće promocije. Kompanija Huawei sinoć je ponovila uspeh i u Beogradu i nesvakidašnjom žurkom u srpskoj prestonici ozvaničila dolazak premium modela Huawei P8 na naše tržište!

Spektakl pod nazivom #P8obasjaograd otvorili su bacači vatre koji su ispisivali plamene osmice koje predstavljaju i znak za beskonačnost.

Prostor Promenade bio je podeljen u tri zone: welcome, experience i party, a, kako je i očekivano, najveće interesovanje vladalo je u experience zoni. Gosti su premijerno testirali telefone i zabavljali se uz napredne funkcije i do sada neviđene režime za pravljenja fotografija u različitim uslovimam osvetljenosti.

Uz model P8, Huawei je predstavio i P8 Lite, takođe 4G LTE, a koji ima veoma pristupačnu cenu. Novost koja je posebno obradovala sve ljubitelje telefona je garancija od čak tri godine koju je Huawei obezbedio za model P8, kao i premium servis.

Dizajniran da inspiriše

Umetnošću izrade koja pomera granice novih mogućnosti i revolucionarnim Light Painting režimom Huawei P8 inspiriše korisnike na kreativnost i opravdano nosi epitet najboljeg uređaja P serije. Osim ove napredne funkcije, Huawei tim posebno je ponosan i na Director mode i Selfie režim.

Light Painting Mode je režim za pravljenje fotografija visokog kvaliteta u uslovima slabog osvetljenja. Kamera telefona usklađuje upotrebu blende i koristi je za snimanje širokog i dugog spektra svetlosti, omogućavajući korisnicima da vide kako će fotografija izgledati u toku fotografisanja. Huawei P8, pruža mogućnost kreativnog eksperimentisanja sa izvorima svetlosti u mraku.

Huawei P8 Director Mode je prvi profesionalni režim za snimanje video zapisa na pametnom telefonu. Pruža korisnicima pametnih telefona mogućnost da usmere i kontrolišu do tri druga Android telefona prilikom snimanja video zapisa, iz četiri ugla, simultano i uz mogućnost sinhronizovanog montiranja videa.

Novi Selfie režim uz personalizovano podešavanje pruža zabavu za više ljudi.

Huawei P8 porodica – P8, P8max i P8 Lite

Lepota jednostavnosti

Huawei P8 Lite model poseduje elegantano, jednostavano kućište sofisticiranog dizajna, tanko svega 7,7 mm unutar kog se nalaze prednja kamera od 5MP i zadnja kamera od 13 MP kao i osmo-jezgarni Kirin 620 čipset. Kamera Lite modela sačinjena je od 5 slojeva plavog stakla koji sprečavaju aberacije fotografije kao što su dvostruke ili izobličene fotografije. Ultra brza 4G LTE tehnologija omogućiće korisnicima da budu online i u najvećoj brzini bilo kad i bilo gde.

Veći ekran, veća baterija i „veći“ snovi

Pametni telefon P8max zadržao je stilski dizajn modela P8, ali poseduje veći ekran od 6.8 inča, duže trajanje baterije i poseban Image Signal procesor sa optičkom stabilizacijom kadra i dual-tone blicem uz koji fotografije napravljene noću imaju prirodne boje. Huawei P8max nasledio je i elegantan ID dizajn i izvanredne performanse P serije. Sve ove karakteristike donose više zabave na većem ekranu.

Gospodin Wang Yanmin, predsednik grupacije Huawei Device za Centralno-istočnu Evropu i Nordijsku regiju kazao je:

Za manje od dva meseca po predstavljanju našeg premium modela Huawei P8, poručeno je 800.000 telefona u 120 zemalja. Oslanjajući se na izuzetan tržišni uspeh Huawei P serije, verujemo da će Huawei P8 postati jedan od najpopularnijih pametnih telefona u 2015. godini. Huawei P8 predstavlja vrhunac stila i funkcionalnosti P serije. Uređaj je savršen spoj vrhunske tehnologije i besprekornog stila, jednostavan je za korišćenje, a poseban akcenat je na nesvakidašnjim režimima i opcijama za fotografisanje. 

kindle voyage Kindle Voyage – najbolji e-čitač do sada Roaming Pet najboljih aplikacija za putovanja LenovoP70 Lenovo P70: I snaga i dostupnost Najbolje mobilne aplikacije 5 najboljih aplikacija za poboljšanje mentalnih sposobnosti