4
PULS GRADA · aktuelno

Pokažite emocije ovog Dana zaljubljenih poklonima u vidu nakita sa predivnim detaljima. Srca kucaju kao jedno kada „Pandora“ predstavlja nov nakit. Eksplozija ljubavi kao deo ovogodišnje kolekcije za Dan zaljubljenih.

Savremenim preokretom tradicionalnog nakita za Dan zaljubljenih, kolekcija obuhvata detaljan dizajn koji obuhvata sreću i osećaj zaljubljenosti. Živahne nijanse roze i crvene boje su sezonski must- have komadi, prelepo ukrašeni ručno nanetim emajlom i kamenčićima poput fasetiranog fuksija roze kristala. Osećanja su izražena dizajnima u obliku srca, poput zanosnog priveska sa srcem i kamenčićima. Elegantan prsten sa kamenom u obliku srca je još jedan upečatljiv znak naklonosti. Ostali ključni detalji poput ogrlice i visećeg priveska koji opisuju drvo ljubavi, simbolizuju prijateljstvo, ljubav i lojalnost – najslađi način da kažete Volim te. Za ovaj Dan zaljubljenih iznenadite je nečim što bi ona izabrala.

sajam-turizma-2018-cover1 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu cover Dan zaljubljenih – pokloni za nju i njega Kijanu Rivs: Surfovanje na motoru Kijanu Rivs & Super Bowl: Surfovanje na motoru Woman drinking coffee at home with sunrise streaming in through Kako da vam svaki dan bude kao subota · · ·