greenery
PULS GRADA · dizajn

Institut za boje Pantone, je neprikosnoveni autoritet za boje i ono što će od boja biti u trendu. Za pravu modnu kraljicu naredne godine, Pantone je izabrao zelenu nijansu pod nazivom „greenery“. Nakon nijanse rose quartz (sigurno znate da je ove godine modnu industriju obeležila roze boja) i serenity svetlo plave, boja 2017. godine je greenery (Pantone 15-0343).

Greenery (Pantone 15-0343) je spanać zelene nijanse, i sledeće godine će dominirati u svetu mode, industrijskog dizajna i enterijera. Boja simboliše nadu i našu vezu sa prirodom, a inspirisana je bojom ranog proleća.

Pantone 15-0343 je moguće kombinovati sa mnogim bojama, od neutralnih do metalnih nijansi. A ne čudi što je ova boja preporučena za 2017. godinu, jer što smo više otuđeni u savremenom životu to više čeznemo za zelenilom i prirodom, barem tako objašnjava Pantone u svom izboru boje za 2017. godinu. Kako greenery izgleda u praksi, proverite u našoj galeriji.

GreeneryOtvori galeriju

cover Ideje kako da vaš poklon bude najlepše upakovan Nani Zani Nani Zani ogrlice Polimark haljine Polimark: Glasajte za najlepšu haljinu i osvojite nagrade DSC_ (8) cover Prvi rođendan Gradstor Design Hub-a! · ·