Hit boja leta 2015.
PULS GRADA · dizajn

Boja koja će biti „hit“ naredne sezone, prema zvaničnom autoritetu za boje, kompaniji Pantone, jeste marsala crvena. Bogata nijansa crvene iduće godine biće trend mnogih modnih marki, ali i dizajniranog nameštaja, nakita i drugih predmeta vrhunske izrade i kvaliteta.

Čuveno sicilijansko piće, prema ukusu najbliže vinu biće, očigledno velika uzdanica u narednoj godini, bar kada je reč o bojama i dobrom ukusu. Za sve koji inače vole ovu nijansu, naredna godina, zahvaljujući kompaniji Pantone, koja na kraju svake bira „kraljicu“ među bojama za narednu godinu, za 2015. je odabrala upravo marsalu, koja asocira na ugodnu atmosferu i sofisticiranu eleganciju.

Sve je u boji slatke MarsaleOtvori galeriju

Ova crvenkasto-smeđa nijansa, prema Leatrice Eiseman, izvršnoj direktorki instituta Pantone Color, predstavlja snažnu, krepku, ispunjavajuću boju sa nijansom glamura. Sa druge strane, marsala ima nijansu retro kolorita koji korespondira sa zemljanim elementima, za razliku od „Radiant Orchid“ svetle, i intenzivne ljubičasto-ružičaste nijanse, koja je obeležila ovu, 2014. godinu.

Mikser Design Market Počinju zimske čarolije: Mikser Design Market Najbolji filmski posteri za 2014. Najbolji filmski plakati iz ove godine Čokolada Humanitarna akcija: Nešto lepo kao čokolada Prstenje kao iz bajke Prstenje kao iz bajke · · ·