Pantone: Boje obuće
U VAZDUHU · trend

Svemir nema kraja, ali izgleda da ni kompanija Pantone ne zna za granice. Verovatno ste već upoznati sa njihovim godišnjim doprinosom na polju modernosti i popularisanja određenih nijansi boja, a za svaku sezonu i godinu određene boje više su zastupljene u svemu što nas okružuje, pa tako i u obući.

Za tople letnje, ali i prolećne dane Pantone je objavio novu seriju boja i promovisao ih kroz svoju kampanju. Ako do sada još uvek niste odlučili koje ćete boje nositi u ovim sunčanim danima, neka vam baš njihova preporuka i katalog pokažu pravi put kroz život u koloru…

Prošle godine nosile su se boje bombona na kosi, a ove će se nositi u okviru garderobe,a posebno obuće. Ako je verovati i suditi prema onome što nam je novi katalog brenda Pantone nagovestio sezona proleće/leto 2016. biće sva u bojama ulične umetnosti. Od crne kao osnovne i ove godine veoma popularne u garderobi ali i drugim modnim detaljima, preko maslinasto zelene pa sve do boja šećerne vune i azurno plave.

Omladina će biti naročito zadovoljna izborom boja za ovu sezonu jer su one najpre i nekako najviše namenjene njima. Za one koji ne vole da previše eksperimentišu tu je i stara, šerpa plava (jedna njena nijansa) ali i jarko žuta koja je negde između limun i zagasito žute boje suncukretovog cveta. Najbolje će biti da svoje nijanse potražite u novom Pantone katalogu, i već sada odlučite šta je ono što će obojiti vaše proleće i leto!

Pantone: Boje obuće koje će biti popularne ove sezoneOtvori galeriju
cover1 Motogrini: Vožnja koja prija svima Ukrasi za kosu Najbolji ukrasi za kosu sa Nedelje mode CUK IMAGO pic01 Gde izaći u Beogradu: Na krilima novog umetničkog duha Biljke u nakitu Nakit koji živi i raste dok ga nosite · · · · ·