Pantone boje
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Pantone je izdao svoj trend boja za 2017. godinu. Dakle, pored toga što je „Greenery“ boja godine, tu su i nove boje „Flame“ i „Kale“ i one će sledeće godine biti potpuni hit. Ako pratite trendove, u nastavku članka imaćete priliku da vidite kako će izgledati stanovi namešteni u bojama koje Pantone predviđa za 2017. godinu.

Kale je boja koja asocira na kiseonik, na svežinu čistog vazduha, na sloboni život. I to ne čudi, pošto je Greenery boja sledeće godine, a njenu simboliku pogledajte ovde.

Sledeća boja koja će sigurno biti u trendu je jagorčevinasto žuta. Možda se pitate kako da kombinujete žutu sa ostalim komadima nameštaja i da li će biti previše upadljiva u vašem stanu… Ne brinite, sve izgleda savršeno.

Nova boja za koju se predviđa da će dominirati sledeće godine i kada je u pitanju uređenje enterijera i kada su u pitanju modne piste je Flame, odnosno boja plamena. To je mešavina narandžaste i crvene i dizajneri kažu da je ona savršena za dnevnu sobu.

Boja lešnika se predlaže za spavaću sobu, a opisuje se kao suštinski neutralna sa toplim prizvukom. Lepo izgleda.

Jedna veoma hrabra boja koja će dominirati sledeće godine je Lapis Blue. Dakle, plavo je ponovo u modi. Ali, hrabro plavo.

Niagara je još jedna plava nijansa, ali za razliku od prethodne koja je više „šerpa“ plava, ova je smirujuća. Preporučuje se i za spoljašnjost i unutrašnjost kuće.

Pink Yarrow, jer roze ponovo ima svoj proboj u naše živote. A čini se da će 2017. godina biti baš kul, plava i roze su tu, a to su boje koje se lako uoče, a teško zaborave!


ikea IKEA proizvodi su dobili ime po teškoćama u međuljudskim odnosima 55 Prostor kao podloga stvaralaštva cover Najbolji trendovi u enterijeru iz ove godine kuće Kuće za ljubitelje samoće · · ·