Zaljubljeni par i putovanja iz snova
fotografija

Gledate fotografije svojih roditelja, makar ponekad i zamišljeno pomislite – kako su bili lepi i mladi, kako su uživali u onome što im je SFRJ pružala, koliko su samo putovali…Svaka mladost sa sobom nosi određenu svežinu i lakoću da se uradi bilo šta, a kada imate i dovoljno novca da vam život olakša tamo gde je to moguće i potrebno, onda stvari postaju još čarobnije.

Fotograf i ekstremni sportista Jay Alvarrez i njegova devojka Alexis Rene žive neverovatan, takoreći čaroban život, a imaju i fotografije da to potvrde. Pojedini bogati i uspešni ljudi odaju se lakim ili teškim drogama kako bi se izborili sa sopstvenim uspehom, ali ovaj mladi par ima sasvim drugačije metode. Oni su uvek u potrazi za aktivnim odmorom i kod njih bi tipično izležavanje na plaži bilo sasvim neprimereno. Putovanja na egzotična mesta širom sveta i uživanje u sopstvenoj mladosti pokazuje koliko su ovo dvoje zaljubljenih zapravo maštoviti.

Iako izgledaju kao moderni Ken i Barbie, oni bi zapravo želeli da inspirišu mlade ljude širom sveta da se pokrenu! Biti zaljubljen i podeliti sa partnerom neka interesovanja, ali napraviti od svog života ringišpil, sa ili bez novca – e, to je već nešto, sasvim drugo!

Kad se spoje mladost, ludost, hrabrost i lepotaOtvori galeriju
Samantha Fortenberry „Suds and Smiles“ : I nemoj da viriš! Harlem 1970. Sedamdesete na ulicama Harlema Poznati u '90-im Instagram: Retke fotografije zvezda iz ’90-ih Romi na moru Raj u sred siromaštva · · · ·