PARADOX picture-cover
PULS GRADA · zdravlje

Nakon 20 godina iskustva u lečenju pacijenata, dr Geoff Hayhurst je primetio da mnogi od njih imaju vrlo malo poboljšanja ili nimalo od Omega 3, suplemenata lošeg kvaliteta. Zato je tokom 50 godina naučnog istraživanja uspeo da proizvede 100 odsto čist i prirodan Omega suplement, kvaliteta bez konkurencije.

U pitanju su Paradox Omega Capsule, balansirana mešavina Omega 3,6,9 masnih kiselina sa prirodnim vitaminima D3 i E.

Zašto Paradox a ne druge Omege?

100% čisto, 100% prirodno
Paradox je potpuno čist i prirodan proizvod, pažljivo filtriran pomoću patentirane tehnike filtriranja garantujući čistoću.

Dokazana povećana stabilnost
Dobra riba nema miris ribe, a nema ni naše riblje ulje. Paradox Omegae su zaštićene prirodno u jedinstvenoj mešavini i naučno je dokazano da su stabilnije od običnih Omega ribljih ulja.

Potpuni Omega balans
Paradox mešavina je savršena kombinacija Omega i polifenol antioksidanasa iz artičke i mediteranske ishrane koja obezbedjuje optimalnu koncentraciju EPA i DHA, kao i sve esencijalne Omega masne kiseline u potpuno jedinstvenu i balansiranu formulu.

Dokazano povećana apsorpcija
Paradox je napravljen na specifičan način da telo može da apsorbuje i koristi Omega masne kiseline na najefikasniji način. Istraživanja pokazuju da se prirodni trigliceridi lakše apsorbuju nego koncentrovani etil estri. Paradox koristi isključivo prirodna trigiceriodna Omega ulja.

Zašto koristiti Paradox
EPA i DHA Omega 3 masne kiseline su neophodne za održavanje zdravlja. One se ne mogu proizvoditi u telu ali se mogu dobiti iz naših suplemenata. Zato je Paradox idealan hranljivi suplement koji će obezbediti da naše telo dobije optimalne količine ovih preko potrebnih esencijalnih supstanci.

Preporučuje se za:

Zdravlje kostiju i zglobova
Zdravlje srca i regulaciju holesterola
Funkciju oka i mozga
Imuni sistem
Kožu i kosu
Opšte zdravstveno stanje
Rast, razvoj i koncentraciju kod dece

photo-1514480657081-a987d9a45e90_cover Da li seks leči glavobolju? Dijeta i sladoled Kako da se ne ugojite: Nemojte držati dijetu Feroglobin sirup_COVER Feroglobin B12: Bez muke do dobre krvne slike Jointace collagen Jointace Collagen: Pomoć kod problema sa zglobovima · · · ·