Golotinja na naslovnim stranama
U VAZDUHU · pop trash

Da li zato što popularnosti nikada nije dovoljno ili zato što slavni u svom egoizmu vole da pokazuju i ono što ostatak sveta realno i ne zanima previše, tek u poslednjih nekoliko decenija broj naslovnih strana na kojima se pojavljuju slavne ličnosti sasvim obnažene raste.

Od nečega što je trebalo da bude umetnost, kada su 1981. Yoko Ono i John Lennon pozirali na naslovnoj strani časopisa Rolling Stone, do današnjih i najsvežijih naslovnica prodefilovalo je mnogo poznatih koji su verovali da se ogoliti pred publikom znači i doslovce skinuti – pa nek svako gleda u ono što mu se najviše sviđa…

Danas nakon što su se neki od njih razveli ili samo razišli, pitamo se da li im se čini kao da je njihova ideja bila previše glupa… Zaista, ne čudi nas što Kim Kardashian svako malo bira da bude gola pred objektivom svog ili tuđih foto-aparata, ali zašto i oni koji imaju i profesiju i publiku osećaju obavezu da odgovore izazovima vremena i zahtevima urednika i publike pa se skidaju goli, grle i ljube, i takvi nas pozdravljaju sa korica i naslovnica magazina – e, to nam još uvek nije postalo jasno!

Pogledajte u našoj galeriji koji su se sve parovi odlučili da nam pokažu šta se sve krije u budoarima njihovih spavaćih soba i zašto je tuđa intima tako dobar proizvod da se može „uvaljati“ i onima koji ga nisu željni!

Adam Levine i Anne VyalitsynaOtvori galeriju
cover Sumanute tetovaže poznatih Keanu Reeves Fuck you Keanu, ko god da si! S.A.R.S Uvod u srpski normcore Taste of Streep Taste of Streep: Ako ste gladni Meryl Streep, pratite ovaj Instagram nalog · · · · ·