Parovi mršave
U VAZDUHU · urban flash

Gde postoji želja postoji i način. Lako je ne brinuti o sebi, kriviti sudbinu i odustati. Lako je uzdisati za drugima koji super izgledaju i utapati tugu u hrani. Ali, da se ne lažemo, ako odlučite da smršate, mnogo da smršate, taj put neće biti lak.

Tačno je, nije lako gledati zategnuta mršava tela, lako je oplakivati svoju sudbinu i hranom utoliti nesreću. Još ako je i vaš partner buckast kako i vi- imate zauvek rasplamsanu strast- prema hrani.

I da, nije lako od XXXl veličine doći do M ili L za one koji su nešto realniji. Ni u vrsti hrane ni u veličini porcije baš ništa ne može ostati nepromenjeno. Ali, možete izbaciti hamburger iz ruke i uzeti teg. Jeste, sve boli i stomak krči, ali nećete odustati. Parovi širom sveta su dokazali da je moguće od viška kilograma dobiti samo višak osmeha i pogleda drugih kada prođete ulicom. Hoćete da budete zgodni? Partnera/partnerku pod ruku i u teretanu. U galeriji pronađite inspiraciju. I vi možete uskoro ovako izgledati.

Parovi koji su zajedno smršaliOtvori galeriju

Usain Bolt Kako je Usain Bolt „pobedio“ Internet oi Logotipi Olimpijskih igara ju Kulturni šokovi sa putovanja filmovi Najbolje majice u poznatim filmovima ·