patike
PULS GRADA · moda

Pojedini modeli patika su postali pravi klasici. Ne pripadaju samo tinejdžerima koji žele da budu u trendu, već su namenjene svakom muškarcu koji želi dobro da izgleda. Predstavićemo vam pet modela, pogodnih za sve prilike, od treninga do poslovnih večera.

Prve na listi su bele patike.
Prave patike za leto, idu savršeno i uz farmerke i uz svu letnju garderobu. Naravno, morate se potruditi da ih održavate tako da one ostanu sasvim bele, baš kao kad ste ih kupili. Možda to znači da su malo zahtevnije za održavanje, ali kada ih jednom kupite videćete koliko su savršene.

Patike za trčanje
Odnedavno je svet poludeo za pletenim patikama koje su savršene za trčanje. Čak i da ne želite da trčite u njima, ovakve patike su idealne za vikend, gradski odmor ili duge šetnje po gradu. Fizička aktivnost ne znači samo znojenje u teretani, brzi hod pored reke ili u parku biće jednako efikasan. A ove patike su najbolje društvo za ovakve akcije!

Jedne klasične duboke
Crne farmerke, crna ili bela majica, ili teksas jakna i farmerke, savršeno idu uz klasične duboke patike. Ako želite da se osećate sasvim moćno, možete obući kožnu jaknu u kombinaciji sa crnim farmerkama, crnom ili belom majicom i duboke patike. Sigruno znate na koji to model patika mislimo, naravno Chuck Taylor All Star.

Skejterke
Neke kul old school skejterke, mogu da se nose i na posao! Okej, sem ako ne radite u banci. Ovakva obuća može da bude idealna za noćni provod, jer su dovoljno klasične da sa njima u kombinaciji sve dobija onu željenu „kul“ notu! Zaista su savršene.

Patike u boji
Za one koji su spremni da zaborave na crne i bele patike, patike u boji su prava stvar. Danas u prodavnicama ima dosta boja i modela, ali najbolje bi bilo da odaberete neki model koji podseća na vintidž modele, a što se boje tiče, gledajte da odaberete onu koju najviše volite i najčešće nosite. Bićete potpuno moderni.

DSC_0054_cover Čizme sa meseca PIC_0097-01 Don’t touch the models dz Autfit za Dan zaljubljenih muška moda Muška garderoba koja iritira žene · · ·