Najbolje patike
PULS GRADA · moda

Niste od onih zakletih u klasiku i eleganciju, mada ni trenerka nije vaš omiljeni komad garderobe.

Ako baš morate da se izjasnite, vi biste odabrali nešto između – nešto što uvek može da se nosi, u čemu se osećate prijatno, a ne uštogljeno. Čak i na svečanostima vi uvek volite da budete onaj momak koji je prepoznat kao autentičan i uvek samo svoj.

Zato se obraćamo upravo vama, koji mrzite lakovane cipele sa šiljastim vrhom, i znate da ćete zauvek nositi vaš omiljeni model patika ma kako se to dopadalo ostatku univerzuma…

Patike su vrsta obuće zgodna za svaku priliku, osim za one koje određeni dres kod određuje kao svečane i u kojima nije dozvoljeno da se pojavite u patikama. Možda na takva mesta ipak možete da uđete ukoliko pronađete par patika koji će vešto „imitirati“ cipelu, odnosno u kojima vaša kombinacija pantalone – sako- košulja neće previše odskakati od obuće koja se obično opisuje kao ležerna.

Ako žene više ne moraju da nose korsete, a muškarci cilindar, zar onda nije sasvim prikladno da držeći korak sa tom udobnošću kažemo i da kožna patika može da zameni cipelu, ako ne zbog drugih stvari, a ono zbog anotomskog đona i udobnosti koja bi uvek morala biti na prvom mestu. Evo kakve patike da potražite kao idealan dodatak za vaše prolećno odelo.

AllsaintsOtvori galeriju
LTB Jeans LTB Jeans: Nova moda u Srbiji image kampanja sa logotipom i datumom 39. Black ‘n’ Easy Fashion Week – kad moda zavlada gradom Modne prepravke Vreme je za modne popravke i prepravke cover Šetnja kroz istoriju filma u pet crvenih cipela · · · · ·