Chuck '70.
U VAZDUHU · trend

‘Chuck’ u svetu, a kod nas ’starke’ su američka kulturna ikona, sa potpuno globalnim dometom u povezivanju sa poštovaocima. 2018. godine Converse nastavlja priču o kultnom modelu sa kampanjom All The Stories Are True – nova digitalna kampanja koja se bavi najluđim, istinitim pričama o prošlosti i sadašnjosti, čija su glavna zvezda, svedok i učesnik – ’starke’.

Već više od 100 godina sa starkama se identifikuju sportisti, buntovnici, rokeri, umetnici, sanjari, mislioci. One su simbol stila, samoizražavanja i pristupačnosti. Mladi buntovnici danas nose starke sa poštovanjem prema prošlosti i svim kultnim likovima koji su u njima pisali istoriju.

Novom kampanjom All The Stories Are True Converse predstavlja najluđe životne situacije u kojima smo se našli, ko je sve u njima sve učestvovao i podstiče fanove iz celog sveta da im se pridruže u deljenju svojih priča. Starke su glavna zvezda, naravno. Pored njih, u fokusu je i model Chuck ’70. Chuck Taylor All Star 70 je patika koja stvara sopstvenu istoriju.

U težnji da svoje performanse razvije do vrhunske sportske funkcionalnosti, već do 1970. godine legendarni Converse-ov Chuck počinje da se smatra najboljom košarkaškom patikom ikada.

Converse Chuck - Sve priče su istinite! Otvori galeriju

Današnja silueta Chuck Taylor All Star 70 razvija se iz originalnog dizajna iz 1970. godine, koja je unapređena premium materijalima sa posebnom pažnjom na detaljima. Tako smo dobili ojačani proštepan jezik i viskoko kvalitetno i izdržljivo platno.

Sve priče su istinite! A koja je tvoja?


Naočare Nauči kako da pravilno istakneš oči ako nosiš naočare collage Zašto o „Moncler” jaknama danas svi pričaju? collage Najlepše venčanice u kojima ćete se osećati kao princeze Mame na instagramu Zašto bi trebalo da mame izbegavaju Fejsbuk · · · ·