beatles
KULTURA · muzika

Paul McCartney i Ringo Starr, preostali živi članovi grupe The Beatles su nakon dugo vremena ponovo udružili snage i snimili novu pesmu zajedno. Sudeći prema Twitter-u, saradnja deluje kao krajnje spontana odluka, kojoj su se zasigurno obradovali svi iskreni poklonici čuvenih „Buba“, međutim ne treba zaboraviti da ova dva vremešna gospodina imaju muzičke saradnje kao i solo karijere koje traju već decenijama.

Ringo Starr, bubnjar grupe The Beatles je na Twitteru postavio fotografiju sa zajedničkog snimanja sa Paulom McCartneyjem. Ovo nije njihov prvi projekat zajedno od kako su Beatles-i prestali sa radom, Sarađivali su i na Ringovom solo albumu iz 2010. godine.

McCartneyju i Ringu se tokom snimanja pesme pridružio i Joe Walsh iz grupe Eagles. Kao i 2010. i sada će se ova „zajednička“ pesma naći na Ringovom novom albumu Postcards from Paradise, pa bismo lako mogli da zaključimo da bi ova stvar mogla da označi pravi mali muzički povratak, kako Ringa, tako i Paula, koji je u poslednjih par godina smanjio količinu objavljenih albuma/singlova. Beatlesi su svakako u svom okrnjenom sastavu, ali ko bi još mogao da se ne raduje saradnji ovakvih muzičkih titana. Posebno ako imamo na umu, šta su sve nekada zajedno stvorili! Jedva čekamo da čujemo pesmu.

Električni orgazam_cover Muzička recenzija: Električni Orgazam „Puštaj muziku“ (Long Play) The Mothership Orchestra Drugi koncert povodom 15. rođendana „Ammonite Recordsa“ Untitled attachment 00023 Koncert hip-hop sastava „Who See“ 16300359_1296432053750462_9219890909963266816_o_cover Beogradski Šopen Fest: Manifestacija u čast velikog kompozitora · ·